Gaven Af Sandhed

Gaven Af Sandhed

“Der er ingenting mere værdifuldt i en verden af løgne end gaven af sandhed.” – RhoSe

Vi har alle fået gaven af sandhed. Måske har du ikke set det ennu, med det er i bevistheden nu, det er over hele internettet nu og det er endda også på store gade reklame-skilte.
Sandheden er blevet afdækket, afsløret, skrevet, udsendt og delt på utalige måder de sidste par år. Mange har dedikeret deres liv for at sikre at sandheden er tilgængelig for alle i så mange formater og sprog som muligt – og dette arbejde, dette kald, fortsætter, og vil ikke stoppe, fordi alle har ret til at vide, hvad der foregår i denne verden. Alle har brug for den gave af sandhed i en verden af løgne.
#truthbillboards (sandheds-reklame-skilte) er begyndt at dukke op i den legale virksomheds fiktion kaldet “UK”.
De viser et simpelt stykke information, et budskab til hele menneskeheden:

LEGALT NAVNE BEDRAGERI
SANDHEDEN
DET ER ULOVLIGT AT BRUGE ET LEGALT NAVN

En omfattende forklaring af denne dybe, reality-ændrende sandhed, kan findes et utal af steder over hele internettet, som alle, på en eller anden måde, stammer fra den forskning, erfaring, skrifter/essays og radioudsendelser fra en, der bruger det kaldte Kate of Gaia.
~
Truth Billboard Images (sandheds-skilte billeder) er beregnet til at være frit tilgængelige for alle – men det kommer ikke som nogen overraskelse da der er dem, der kun lyster for personlig profit og har taget et fotografi af et Truth Billboard (Sandheds Skilt) og placeret deres ophavsret på det og har sat det til salg. Sælger noget, som skulle være GRATIS for alle, sandheden og dens billeder, er en handling fra en der helt har misset intentionen af disse Truth Billboards (Sandheds Skilte), at have fejlet at undersøge dette budskab fuldt ud, har de holdt sig til den “normale” legale matrix grådighed = jeg vil lave fortjeneste ud af dette!

Fødselsattest Registerings procesen skaber et ophavsretligt beskyttet legalt dokument, der anvendes til at «føde« andre legale dokumenter. Men uden udtrykkelig skriftlig tilladelse til at bruge legale dokumenter, fra ejeren af det ophavsret beskyttede oplysninger, vi ikke må gøre det. Kort sagt, har vi ingen tilladelse, medmindre vi har tilladelse, til at bruge fødselsattesten.

Har du udtrykkelig, skriftlig tilladelse fra copyright ejeren af fødselsattesten der angiver, at du har ret til bruge deres ophavsret beskyttede materiale?
Typisk er det kun dem, der har krydset bar’en, legale-klub medlemmer, der har ret til at bruge alle legale dokumenter.

Dette er et bevidst kneb, en situation, som blev sat op til ikke blot at kontrollere os men lokke os for profit, men at skabe en situation, hvor vi er standard svigagtige kriminelle simpelthen fordi vi gør, hvad vi blev undervist/vist/rådgivet/betinget at gøre: vi bruger det legale navn, som om vi havde ret til at gøre det, som om det var vores, som om det var, hvem vi er.

Da du besluttede at tage til udlandet på din første ferie, fik du fortalt du havde brug for et Pas. Da du bad om at få dit første pas, var du meget sandsynligt blevet fortalt/og har læst oplysninger der indikerer at du behøver at give din FØDSELS/DÅBSATTEST som BEVIS FOR IDENTITET.

Interessant er det derfor, at mange fødselsattester har advarseler skrevet på dem, der advarer om kopiering, misbrug mv Denne fødselsattest jeg plejede at tro var min, står der: Må ikke anvendes som bevis for identitet. Og jeg har set andre attester, hvor der står det samme.

Så det ser ud til at vi blev fanget i den legale catch-22 (du er på røven hvis du gør det, eller ej), og effektivt slavebundet inden for den legale fiktion kriminelle verden af papir og blæk, gennem vores egen uvidende samtykke at gøre var vi får at vide, og gennem et behov for at overleve i en verden, hvor det simpelthen er umuligt at undgå den legale matrix fuldstændigt.

Sandheden vil sætte dig fri.
Ser du, er der Skabelse/Gud/Sandhed/Naturret og der er menneskeskabte legale ideer som kaldes “lov” til at forvirre os.

Skabelse/Gud /Sandhed/Natural lov foreslår at det ikke er acceptabelt at skade andre, at stjæle, dræbe, og så videre. I lighed med Gør Mod Andre, Som Du Ønsker, Andre Skal Gøre Mod Dig. Tja, det er simpelt nok. Stjæl ikke, og du vil ikke erfare, hvad det er at have noget stjålet fra dig.

Hvad med Du Må Ikke Dræbe? Ok, Lovlighed siger du må godt dræbe, men kun hvis du bruger en af de mange virksomhedernes militær/politi uniformer, når du gør det. Du kan, som stats-licens/registreret bøddel, udføre dødsdom og mord. Du kan endda dræbe alle de uskyldige bankende hjerter af de dyr, som kommer ind i »fødevare« industriens slagte-huse også, så længe den døds-hus-operations pågældende følger de retsregler for virksomhed/forretning/sundhed og sikkerhed, etc.

Legaitet er en kriminel virksomhed, en menneskeskabt vederstyggelighed, men det er, hvad vi troede, var “normalt”. Faktisk er det ikke andet end et statsligt godkendt og håndhævet religion. Det er en religiøs ideologi, en tro baseret på ingenting, men med viljen til at kriminalisere den uskyldige for profit & kontrol og at lyve, snyde, skade, stjæle og dræbe ustraffet, det er en legal fiktions kult som tydeligt er angivet med en af sine egne “Maxims Af Lov”:

“Legalitet Er Ikke En Realitet”

~
Truth Billboards (Sandheds Skilte) er for at hjæle med at dele hvad der er blevet opdaget og afsløret. Al den information du behøver er på disse Sandheds Skilte. Hvad du gør med sandheden er op til dig.

LNF billboard REACTIONS

Bedrageri fordejer alt hvad det berøre.
Et Bedrageri Afsløret Er Ugyldigt, Nu og For Altid.
Det legale navne bedrageri har længe været afslørret og har omfattende exponeret legalitet for det onde, roden-i-bedrageri, religio(moderne lexeme religion)-kontrol system som det er.
Så husk denne simple Sandhed:

LEGALT NAVNE BEDRAGERI
SANDHEDEN
DET ER ULOVLIGT AT BRUGE ET LEGALT NAVN

Del Sandheden #truthbillboard images – frit – med din familie, venner og med dit netværk.
Gå ind i #ilovetruth (jeg elsker sandhed) livs måden ved at dele og fortælle Sandheden ved hver en lejelighed.
Forsøg ikke at lave profit ved at sælge, hvad der formodes at være gratis! Det er blot almindelig forkert (selvom Legal siger det er ok, hvis du følger de legale retningslinjer, der tillader det).

Hvis du tilfældigvis ser et skilt på gaden, så vær sød at tage et billede og/eller video af det og del det, gratis, også.

Birth Certificate Fraud Clausula Rebus Sic Stantibus aka #BCCRSS er skrevet til alle, så vær sød at læse og dele det.
Forbrydelser er begået imod menneskeheden som helhed og imod hver og en af os alt for længe. Vi har været uvidende om vores egne forbrydelser, for det meste er begået på grund af det legale bedrag, sat i værk, selv før vi blev født – som vi blev indsat i ligesom et ark papir i en kuvert med et legalt navn skrevet på den.

Legalitet er blevet afsløret som bedragerisk for nogle år siden, og det #legalnamefraud (legale navne bedrageri) er der løbende blevet skrevet-om, luftet og delt med intet andet end den reneste hensigt, at hjælpe hele menneskeheden med en gave af Sandhed.

LEGALT NAVNE BEDRAGERI
SANDHEDEN
DET ER ULOVLIGT AT BRUGE ET LEGALT NAVN

.

#ilovetruth-dansk

Truth requires no belief...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s